actualitat

Vent suau i navegació en conserva en la segona etapa

By 2 de Juliol de 2019 No Comments

El vent suau i la navegació en conserva han marcat la segona etapa de la Volta a Menorca en Patí de Vela – Trofeu Lluís Gay. Les 12 milles del recorregut des de Fornells fins a La Vall s’han completat en dues hores i mitja, i Jordi Servat s’ha endut la victòria en una regata celebrada a mitja etapa.

Els patinaires han sortit a les 12.15 h des de la platja de Fornells en navegació en conserva i han fet una parada tècnica per esperar un dels patrons, que ha patit un problema físic. El pas pel far de Cavalleria ha estat un dels moments més emocionants per les espectaculars vistes dels penya-segats rogencs.

A mitja etapa s’ha fet una sortida per disputar una regata fins arribar a destí. La classificació ha estat molt ajustada perquè la distància era curta i el primer i segon han entrat amb pocs segons de diferència.

Els patrons han navegat amb vent de llevant de poca intensitat des de la sortida. Fins i tot, des de l’Illa des Porros i fins a Cavalleria ha estat en calma. Tot i això, el vent ha anat en augment cap el final de la travessa acabant amb una intensitat de 10-12 nusos.

Classificació d’avui

  1. Jordi Servat
  2. Jordi Mateu
  3. Robbert Lerno
  4. Víctor Morales
  5. Gregori Contreras
  6. Rafel Perera
  7. Carles Giménez
  8. Xavier Recasens
  9. Pepelu Rueda
  10. Rafa Ulacia

Leave a Reply