actualitat

Espectacular primera etapa de la Volta a Menorca en patí de Vela

By 1 de Juliol de 2019 No Comments

La primera etapa de la Volta a Menorca en Patí de Vela – Trofeu Lluís Gay ha arrencat aquest matí des del port de Maó a les 12.30 h i ha arribat a Fornells a dos quarts de sis de la tarda. La primera victòria de la travessa ha estat per Jordi Mateu, del club Mar i Vent de Canet de Mar.

La sortida ha estat en navegació en conserva fins Es Grau, on l’expedició ha fet una parada tècnica per arreplegar tota la flota. Tot seguit, s’ha reprès la travessa navegant en regata amb un procediment de tres minuts amb un vent d’entre 10 i 12 nusos d’intensitat. La competició pròpiament dita ha tingut una durada de dues hores navegant amb un vent de llarg i força ràpid. No hi ha hagut cap incidència i els patins han estat sobre l’aigua cinc hores.

Després d’un recorregut de 23 milles tots els 10 patrons han arribat a Fornells després de les cinc de la tarda, i satisfets per haver pogut sortir de la rutina habitual dels clubs on practiquen amb els patins. Habitualment fan recorreguts en triangle d’una hora de durada però “avui ha estat espectacular”, comentaven ja a la platja de Fornells.

Classificació

  1. Jordi Mateu
  2. Jordi Servat
  3. Robbert Lerno (Bèlgica)
  4. Gregori Contreras
  5. Rafael Ulacia
  6. Rafel Perera
  7. Xavi Recasens
  8. Víctor Morales
  9. Carles Giménez
  10. Pepelu Rueda
Leave a Reply